ivobrick objavljeno: 1. listopad 2015. Dijeli objavljeno: 1. listopad 2015. Poštovanje, Imam jedno pitanje. Naime nakon oca bih trebao naslijediti njegov d.. u pozivu koji sam dobio od javnog biljeznika pise da treba (između ostaloga) donesti izvadak iz knjige udjela za udjele u trgovačkim društvima. Ja međutim neznam što je to knjiga udjela (nakon par googlanja sam dobio neki pojam) i kako da dobijem izvadak iz iste. Da li ja mogu doci na ostavinksu raspravu i reci da jednostavno neznam gdje je moj otac drzao knjigu udjela i da nemogu doci do izvatka te da sa nekim drugim dokumentom dokazem njegovo vlasnistvo nad firmom. Nadalje kako bih ja mogao doci do toga izvatka? Hvala , Ivo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 24. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2015. kako bih ja mogao doci do toga izvatka? Trgovački sud,registar poslovnih subjekata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.