weka_kt objavljeno: 2. listopad 2015. objavljeno: 2. listopad 2015. Pozdrav! Naime nisam naišao na temu ovakvog sadržaja pa da priupitam. Kupio sam auto od jedne firme, koja ga je kupila od druge, a koja ga je kupila od osobe. Uglavnom auto je odjavljen, prošao tehnički i registriran na moje ime (sve prošlo super). No sada kada sam išao na policiju po novu prometnu dozvolu, napravio sam glupost hjer svi original papiri su ostali kod njih, a ja si nisam kopirao sve kupoprodajne ugovore. Zanima me što će biti ako ću ja nakon određenog vremena htjeti prodati auto što će mi biti potrebno, i što ako auto bude ukraden kako dokazati vlasništvo? Hvala na odgovoru Citiraj
sivko odgovoreno: 2. listopad 2015. odgovoreno: 2. listopad 2015. Ne treba ti ništa osim prometne koja glasi na tvoje ime i s njom i kupoprodajnim ugovorom ćeš auto prodat dalje a novi vlasnik će ga prepisat na sebe. Ako auto bude ukraden policija ima svu dokumentaciju da si ti vlasnik. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.