nena222 objavljeno: 7. listopad 2015. Dijeli objavljeno: 7. listopad 2015. Zanima me dali je poslodavac duzan platit troskove seminara i osposobljavanja radnickog vjeća. Te kako napravit poslovnik i sporazum izmedu poslodavca i radnickog vjeca. Dali ga on mora prihvatit ili ne . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kantajz odgovoreno: 7. listopad 2015. Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2015. ja sam član zaposleničkog iliti radničkog vijeća.da,svaki sastanak ili seminar mi poslodavac uredno plati.radničko vijeće može u pregovorima uputiti poslodavca u stvari koje su u domenu radničkog vijeća ali to za poslodavca nije obavezujuće jer radničko vijeće je samo po sebi kao savjetodavno tijelo.primjer ti je kad poslodavac želi otpustiti radnika i veće firme to mogu napraviti samo uz suglasnost radničkog vijeća koje takve stvari uvjek odglasaju u korist radnika.ako je poslodavac naumio dati otkaz radniku on će to i napraviti u arbitražnom postupku pred sudom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nena222 odgovoreno: 7. listopad 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2015. I nama ce platit seminar koji se sada odrzava, ali nam je napomenuo da je to sada i vise da nece . Pa me zanima dali zakonon to mora ili ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.