markokugla objavljeno: 12. listopad 2015. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2015. Majka je umrla prije 3 mjeseca, što sam doznao 3 dana kasnije od prijatelja. S njom sam imao korektne odnose. Nemam nikakvu komunikaciju s njenom novom porodicom i potomcima. Što sada?! Je li sud zna da ja postojim ili se moram i gdje javiti da bi ostvario prava kao jedan od nasljednika? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 12. listopad 2015. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2015. Majka je umrla prije 3 mjeseca, što sam doznao 3 dana kasnije od prijatelja. S njom sam imao korektne odnose. Nemam nikakvu komunikaciju s njenom novom porodicom i potomcima. Što sada?! Je li sud zna da ja postojim ili se moram i gdje javiti da bi ostvario prava kao jedan od nasljednika? provjeriti u nadležnom matičnom uredu. trebaju dostaviti popis nasljednika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.