aaaaaa123 objavljeno: 19. listopad 2015. Dijeli objavljeno: 19. listopad 2015. Pozdrav, nisam doma tako da nisam u stanju nista napraviti. Zanima me nakon koliko vremena se dobije poziv preko poste da se procita oporuka jer proslo je 3 mjeseca i koliko mi doma kazu nista nije doslo osim ako su rodaci ispod mene bacili tu postu. Molim odgovorite, Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 20. listopad 2015. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2015. proslo je 3 mjeseca od čega je prošlo 3 mjeseca! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aaaaaa123 odgovoreno: 20. listopad 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2015. od čega je prošlo 3 mjeseca! Od smrti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 20. listopad 2015. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2015. Proglašenje oporuke je radnja koja se obavlja u ostavinskom.postupku,glede čega je nemoguće dati odgovor ako vam nije poznato jel ostavinski postupak uopće pokrenut. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aaaaaa123 odgovoreno: 20. listopad 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2015. Proglašenje oporuke je radnja koja se obavlja u ostavinskom.postupku,glede čega je nemoguće dati odgovor ako vam nije poznato jel ostavinski postupak uopće pokrenut. Kako znati jeli ostavinski postupak pokrenut? Jer citam da se ostavinski postupak automatski pokrece nakon pravljenja smrtovnice sada jeli osoba koja je to radila rekla da je ona jedini nasljednik to neznam. Ali 3 mjeseca mi zvuci previse koliko citam na netu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.