Jump to content

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav,

htjela bih čuti mišljenja u vezi mog slučaja na faksu. Naime, kolega i ja studiramo na arhitektonskom fakultetu u zagrebu te smo ovu jesen izašli na komisijski ispit iz povijesti arhitekture 3, koji nam je bio četvrti izlazak drugog upisa predmeta, te smo pali. Iako nam je bio drugi upis predmeta, prva četiri izlaska nismo mogli iskoristiti jer smo morali prvo položiti uvjetni predmet za izlazak na ispit, povijest 2. Izgubili smo prava studiranja ali još uvijek pišemo molbe i žalbe, te još nismo ispisani i idemo na vježbe i predavanja. Po sveučilisnom pravilniku definirano je 8 izlazaka na ispit te dva upisa istog predmeta, a po pravilniku sa arhitekture iz 2011./2012. godine, koji je bio vrijedeći kad smo mi upisali preddiplomski studij, možemo upisivati tri puta predmet, što su nam retroaktivno ukinuli u sljedećem pravilniku, svima osim jednoj generaciji. Po ovome bi mi trebali imati pravo upisa, ali nam fakultet još ne odobrava. Da li imamo osnovu za upis i kako uvjeriti fakultet? Hvala

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija