Jump to content

posudba..pa se pravi lud


ninaaa

Preporučene objave

..sta napraviti..posudila sam tipu novac..prebacila sa svog tekuceg na njegov racun..lovu nevraca..nije u blizini..hitno me je molio..a sada mi se rijetko javi i to kad zovem sa nepoznatog broja..iskreno malo smo svrljali sa strane..bila sam zatreskana i nisam ni sanjala da mi nece vratiti..imam li neke sanse sa pravne strane..ili da igram na ono..zvat cu ti zenu..mada mi je to malo nisko..nisam taj tip..ajde..dobri narode sta da radim..radi se o 7000 kn :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A nije li njemu nisko što je pomogao svojoj obitelji sa lovom ili je on mislio da je to odradio?Posudba je posudba i ja bih prvo pokušala dobiti od njega konkretan rok vraćanja,a onda 1 sat iza prekoračenja pojavila se pred vratima.Ne prijetiti,moljakati.Obavijesti ga što ćeš napraviti i to napravi.Ako ne dobiješ lovu, bar ćeš mu zagorčati život.Tužba je tvoja riječ protiv njegove i to bi te koštalo puno,puno više da dokazuješ. :couple:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čuj, probaj saznati koga je još prevario na isti način. Koliko tog čovjeka poznaješ?

Moj ti je savjet da pokušaš na "fino", ono kao zoveš ga da vidiš kako je, da se nađete itd. i ne spominji lovu prije toga i ne prijeti, jer tu lovu nikad nećeš vidjeti. Predloži tijekom razgovora da ti pokuša barem nešto vratiti, jer ti je hitno, imaš nekih neodložnih izdataka, tako malo pomalo pokušaj dobiti lovu natrag. Ne prijeti ženom iz jednostavnog razloga jer su možda u kompi pa na taj način muzu ljude. Govorim ti iz iskustva. Pozdravljam te i javi ako si što uspjela.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Radiš sve urukavicama i to tako da ljepo saznas gdje zivi , pa jedan mu slučajno ispred vrata ostavis pregaženu mačku , drugi put slučajno mu proliješ jogurt preko stakla na autu ali moraš paziti da te nitko nevidi a vamo mu sve u fino dogovoriš povrat novca na rate , ali moraš moliti kao da ti o toj lovi ovisi život, i od sada sve napapir i ovjerit na sudu pa da ti lovu traže i roditelji . A da ides na sud slabe šanse jer imaš samo transakciju kao dokaz ali bez svjedoka i ovjerenog ugovora .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija