Eni84 objavljeno: 31. listopad 2015. Dijeli objavljeno: 31. listopad 2015. Poštovanje Imam problem u vezi specijalne punomoći , probati ću ukratko objasniti , dotična osoba je tražila da popisem na zemlju i kuću prava življenja međutim među te papire podmetnuta je specijalna punomoc međutim ja sam tad dobio samo papir za prava življenja a i od suda nisam dobio čak je tamo taj papir preuzeo dotična osoba i potpisao se a ne ja a trebao sam ja to dobiti , ja se i nisam mogao žaliti jer nisam ni dobio taj papir a za to saznao kad je aktivirao s tim da je samo napisao da prodaje sam sebi za mizernu cijenu zbog poreza ali zemlju bez kuće da bi prebacio na sebe , i sad sam na sudu on tvrdi da sam bio svjestan kad sam to potpisao i nikad nisam imao životne probleme te da sam ga molio da potpišem tu specijalnu punomoc a meni je tad umrla majka gdje sam se žalio doktorici tad mi je dala tablete + 100 % invalid i idem kod psihijatra i dao mi ljekovito e sad navodno problem sto od psihijatra ne važi jer kasno sam se sjetio (ispada da glumim samo zbog spora) a nisam ni mogao jer ta dotična osoba nije tad htjela voziti jer nije bilo novaca i po njemu meni to nije trebalo kad sam se ja žalio njemu (to kad smo bili u dobrim odnosima prije godinu dana) e sad me zanima oče sud uzeti u obzir psihijatrijski nalaz i dali imam ikakve šanse i da napomenem ako sam htio mu dati i ja biti konj nastaviti plaćati kredit za to (nenamjenski sam digao ali piše datum i slaže kad sam i kupio) zar nije bilo jednostavnije da sam mu dao darovni ugovor a ne ovako ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.