Jump to content

Rastava braka i nebriga za djecu


monkeybone

Preporučene objave

Roditelji su pokrenuli postupak za rastavu braka, ali i jedan i drugi su pronasli nove partnere i krenuli zivjet sa njima, a jos uvijek su u braku. Djeca, od kojih je jedan maloljetan, a drugi punoljetan i studira, su ostali sami u stanu u kojem su zivjeli svi zajedno. Majka ih dolazi posjecivat jednom tjedno i odlucila je protiv oca pokrenut 2 tuzbe- za obestecenje, za zlostavljanje, a za koje nema utemeljenih dokaza, a svaki dan salje prijetece i uznemirujuce poruke njemu. Takoder, trazi polovicu stana koji je njezin suprug dobio putem darovnog ugovora. Suprug je odlucio, posto nema novaca za isplatit koje ona potrazuje, ili prodat stan ili ga dat u najam. Djeca ne zele ni kod jednog ni kod drugog roditelja, nego zele ostat u stanu jer je takav bio dogovor na pocetku. Molim za savjet u vezi cjelokupne situacije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

. Takoder, trazi polovicu stana koji je njezin suprug dobio putem darovnog ugovora. Suprug je odlucio, posto nema novaca za isplatit koje ona potrazuje, ili prodat stan ili ga dat u najam. Djeca ne zele ni kod jednog ni kod drugog roditelja, nego zele ostat u stanu jer je takav bio dogovor na pocetku. Molim za savjet u vezi cjelokupne situacije.

 

stan koji je stečen darovnim ugovorom je osobno vlasništvo stjecatelja.

stan možete koristiti dok se sa tim slaževlasnik stana. posjednici ste stana ali od vas može tražiti najam. ako ne plaćate najam može tražiti vaše iseljenje. za maloljetno djete je zakonski dužan brinuti se . sud može odrediti da brigu preuzme jedan od roditelja sa kojim će i živjeti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija