boba26 objavljeno: 10. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 10. studeni 2015. Poštovani! Molim Vas za informaciju da li sam dužan i dalje plaćati alimentaciju za studenta koji ima status redovitog studenta ,ali ponavlja godinu,(što znači da nije redovito i na vrijeme obavljao svoje studentske obaveze)hvala unaprijed na odgovorima! ( s tim da sam upoznat sa situacijom i student namjerno nije dao završni ispit ,samo da može ponovno upisati istu godinu i zbog povlastica studentskih prava) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 11. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2015. alimentaciju si obvezan plaćati dok drugačije ne odluči sud. tužbom tražiti prestanak uzdržavanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
boba26 odgovoreno: 11. studeni 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2015. Hvala na odgovoru,možete mi li samo reći dali je to dovoljan razlog koji sam naveo da predam tužbu za prestanak uzdržavanja?hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 12. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2015. Hvala na odgovoru,možete mi li samo reći dali je to dovoljan razlog koji sam naveo da predam tužbu za prestanak uzdržavanja?hvala to ovisi od suda i o tome kako sastaviš tužbu i koje dokaze priložiš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.