kolerius objavljeno: 11. studeni 2015. objavljeno: 11. studeni 2015. Pitanje koje imam je sljedeće; Da li je kredit zatvoren kada ja kao dužnik potpišem u banci ili nešto drugo ? Naime radi se konkretno o sljedećem ; Imam auto kredit u CHF u u Sperbanci, koji sam otplatio ako uzmemo broj rata ( 84 - 7g. posljednja u 2/2015 ), međutim nisam ga zatvorio jer se konstantno javljala razlika u tecaju na dan uplate koja je moja firma uredno svakog 6. u mjesecu plaćala. Do sada sam platio što ovrhom sto uplatama vise od 6.900,00 kn samo razlika. da ne govorim o tome da mi je rata sa 900,00 kn skocila svojevremeno na 1560,00 kn. Krediti je na 7 godina i svih 84 anuiteta je plaćeno. Moje pitanje se odnosi da li ulazim u konverziju CHF-a pošto nisam zatvorio kredit (zadnja rata razlike ili dug po kreditu koju su mi skinuli sa plaće je 6.11.2015 ). Buduči da nisam ništa potpisao u banci. Doslo mi je doma prije par dana tri koverte od banke. Prva da nemaju nikakvih potraživanja od mene, druga je sadžavala knjižicu vozila, a treća da se javim u roku mjesec dana u banku budući da imam pretplatu. Otišao u banku, pretplata 80,00 kn. Naravno da nisam ništa htio dizato. službenica se samo osmjehivala. Hvala na odgovorima i sugestijama. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.