hre objavljeno: 14. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2015. Pozdrav, molim pomoć: 31.10. sam dobila poslovno uvjetovani otkaz kod poslodavca. U 10. mjesecu sam potpisala autorski ugovor sa jednom drugom firmom za djelo koje sam izradila tokom 10. mjeseca. 10.11. sam se prijavila na burzu i predala zahtjev za novčanu naknadu na koju imam pravo zbog dobivenog otkaza. Zakazan mi je prvi termin sa savjetodavcem na burzi 30.11. Sada me zvao poslodavac s kojim sam potpisala autorski ugovor da će mi isplatiti novac za autorsko djelo (3000kn neto) 16-17.11. Moje pitanje je da li sam se zeznula, odnosno da li će mi sada kada sjednu novci automatski ukinuti novčanu naknadu koju još nisam ni primila. Mislila sam da je sve ok budući da sam autorsko djelo radila u 10. mj., a na burzu se prijavila u 11. mj. no sada sam čula da gledaju datum isplate a ne ugovora... Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.