nonononic34 objavljeno: 18. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 18. studeni 2015. supruga i ja smo u fazi rastave. Znam da je posebna parnica za imovinu pa bih imao par pitanja. Imamo zajedničke imovine kao i imovine koju sam ja naslijedio. Zanima me kad dođe do diobe dali se zajednička imovina dijeli na pola bez obzira što imamo 1 punoljetno i dvoje maloljetne dijece? Ili se ta imovina dijeli i na njih ako da u kojem omjeru? Mislim da moju imovinu koju sam naslijedio nemaju prava? ili ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 18. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2015. Zanima me kad dođe do diobe dali se zajednička imovina dijeli na pola bez obzira što imamo 1 punoljetno i dvoje maloljetne dijece? Ili se ta imovina dijeli i na njih ako da u kojem omjeru? Djele supružnici, ne i djeca. Mislim da moju imovinu koju sam naslijedio nemaju prava? ili ? Ne, osim ako se u tu imoginu ulagalo na način da se povećala vrijednost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 18. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2015. Imamo zajedničke imovine kao i imovine koju sam ja naslijedio. Zanima me kad dođe do diobe dali se zajednička imovina dijeli na pola zajednička imovina ili bračna stečevina je imovina stečena radom(kupljena novcem zarađenim za vrijeme zajedničkog života). osobna imovina se ne dijeli (imovina stečena darom ili radom prije zajedničkog života). djeca ne sudjeluju u diobi bračne stečevine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.