Moki36 objavljeno: 20. studeni 2015. objavljeno: 20. studeni 2015. Ovako, u opcinskom sudu prema mjestu prebivalista sam predala u 5-om mjesecu misljenje czss za razvod braka (sporazumni, prosli posredovanja itd.), ali je sud premjesten u veci grad, pa me zanima u kojem roku moraju napravit rociste i razvesti nas? Evo cekam vec 6 mjeseci na razvod Citiraj
Mario 77 odgovoreno: 20. studeni 2015. odgovoreno: 20. studeni 2015. Nema nekog odredjenog zakonskog roka osim sta bi to trebao biti zurni postupak.....nemojte se cuditi ako potraje i godinu dana..... Citiraj
Moki36 odgovoreno: 24. studeni 2015. Autor odgovoreno: 24. studeni 2015. (uređeno) Da li mogu nekakvu pozurnicu napisat ili nesto? Ne znam kome da se obratim jer ne znam ni tko nam je sudac u postupku razvoda uređeno: 24. studeni 2015. od G-man Citiraj
G-man odgovoreno: 24. studeni 2015. odgovoreno: 24. studeni 2015. Možete do te informacije doći odlaskom u Kancel suda pred kojim se postupak vodi i neposredno predati požurnicu tamo. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.