nidjo14 objavljeno: 20. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 20. studeni 2015. Poštovani, prije jedno 10ak godina sam kupio vozilo u Hrvatskoj i uvozio u BiH. Prilikom carinjena nije bilo nikakvih problema. Nakon godinu dana po registrirano vozilo dosla je carina BiH s opravdanjem da se isto oduzima jer vozilo nije carinjeno kako treba (nakon odredjenog pretumbavanja smo shvatili da je iznos za carina isao na privatne racune za obranu jednog ratnog zlocinca). Oduzeto vozilo je nakon 5 godina vraceno ali bez papira. Moj djed koji je bio vlasnik vozila je pokojni, a ja bih htio isto registrirat. (Napominjem jos jednom da se radi o vozilu u BiH i zakonima iste drzave ali mozda postoji neki presjek). Uglavnom, postoji li nacin da se dodje do papira? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 20. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2015. Onaj tko ti je vratio vozilo neka ti vrati i papire.Ako nije vozilo riješeno na ostavinskoj raspravi teško do registracije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.