josobabino objavljeno: 25. studeni 2015. objavljeno: 25. studeni 2015. kupio sam dvije nekretnine od prijatelja. Za jednu nekretninu smo potpisali ugovor i kupljena je po smješnoj niskoj cijeni a za drugu sam platio puni iznos s tim da nismo potpisali nikakav ugovor. On sad to sve spori. Što mi je činiti? Mogu li ga tužiti ? Imam svjedoke ako to što znači Citiraj
Matrix odgovoreno: 25. studeni 2015. odgovoreno: 25. studeni 2015. On sad to sve spori. šta spori,da je prodao i drugu nekretninu! Citiraj
G-man odgovoreno: 25. studeni 2015. odgovoreno: 25. studeni 2015. Cijena je isplaćena kako? Imate li svjedoke? Citiraj
josobabino odgovoreno: 26. studeni 2015. Autor odgovoreno: 26. studeni 2015. Spori da je prodao drugu nekretninu (nekretninu bez ugovora) ali isto tako kaze da sam ga prevario u prodaji prve nekretnine koja je kupljena za sitne novce. Kaze da će ugovor lako pobiti na sudu jer cijena nije realna. Dali je to točno? Novac sam mu dao na ruke imam dvije osobe koje su to vidjele ali bojim se da je to teško dokazivo jer on moze reći da mi je posudio novac ili tko zna što već, sad se svemu mogu nadati. Citiraj
G-man odgovoreno: 26. studeni 2015. odgovoreno: 26. studeni 2015. Jesu li te dvije osobe upoznate s činjenicom da se radilo o isplati kupoprodajne cijene za tu nekretninu? Citiraj
josobabino odgovoreno: 3. prosinac 2015. Autor odgovoreno: 3. prosinac 2015. oprostite na ovako kasnom odgovoru, nisam imao interneta a vaši savjeti su mi više nego dobrodosli. Osobe pred kojima sam dao novac nisu striktno bile upoznate razlog zbog kojeg dajem novac, tj. taj tren nismo to spominjali. Rekao sam im nekoliko dana kasnije kad sam napravio "feštu" da ih počastim u čast toga što sam kupio. Mene najviše brine to što on kaže da može osporiti i taj ugovor jer činjenica jest da zemljište puno više vrijedi nego što sam ga platio. Od toga je prošlo više od 2 godine. Dali postoji neki rok za njegovu žalbu? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.