1337 objavljeno: 25. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 25. studeni 2015. Pozdrav. Ja sam radnik u RH vec 10 godina.Dobio sam stalni boravak u RH prije 5godina.Zanima me da li bi moj sin koji ima 19godina mogao da dode da zivi samnom.Znaci do sad je sve dolazio kratkotrajni boravak ono 3 mjeseca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2015. Kad dođe dajte zahtjev za privremeni boravak u svrhu spajanja obitelji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
1337 odgovoreno: 25. studeni 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2015. Hmm da li bi moglo jer je vec punoljetan? Cuo sam da moze ako nije navrsio 18 godina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 26. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2015. Predvidio sam godine. Onda samo ako mu nađete posao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.