Jump to content

Zabrana prilaska

Dina0209

Preporučene objave

Neki dan sam prijavila nasilje u obitelji i na sudu sam izjavila da se bojim da se to ne ponovi pa je sudkinja zabranila supruku prilazak na 100 m, drugi dan sam se ohladila i skuzila da sam malo prenaglila jer imamo djete od 3 mj i ne moze onda vidjeti ni nju. Da li ja mogu doci kod njegovih roditelja u stan gdje je on momentalno dovesti djete ili moze imati i to posljedice za njega.

Dijeli na drugim stranicama

Neki dan sam prijavila nasilje u obitelji i na sudu sam izjavila da se bojim

Dajte prvo ovo objasnite.

Je li nasilja bilo ili nije bilo?

Što se zapravo dogodilo? Svađa sa vikanjem, možda naguravanjem, ili je bilo stvarnog nasilja?

Na sudu ste izjavila da se bojite.

Je li to istina, ili nije?

Ako to nije istina, tko vas je nagovorio da ovako postupite?

da se to ne ponovi pa je sudkinja zabranila supruku prilazak na 100 m, drugi dan sam se ohladila i skuzila da sam malo prenaglila jer imamo djete od 3 mj i ne moze onda vidjeti ni nju.

Dakle, on ili jest nasilan i opasan, ili nije. Ako jest, neodgovorno je da i dalje održavate kontakt.

Ne možete se tako djetinjasto ponašati - ja bi ga malo u zatvor, a slijedeći dan mi već fali, pa ću mu odnijeti dijete da ga malo vidi.

Da li ja mogu doci kod njegovih roditelja u stan gdje je on momentalno dovesti djete ili moze imati i to posljedice za njega.

Vaš suprug je sada kazneno prijavljen i dobit će neku kaznu, vrlo vjerojatno uvjetnu. Bit će obilježen kao obiteljski nasilnik. To će ga pratiti cijeli život, na ovaj ili onaj način.

Čak i kad bi on to htio, mislite li da bi njegova familija prihvatila da vi sada samo tako dođete 'u posjet'?

Opalio mi je 3 šamara to se dogodilo jer je bio pijan i probudio me zatim sam ja probudila njega i rekla sad neces ni ti spavat, kaze da mu je zao, odkud da ja znam jel je ili nije. Naravno da mi fali ne mozes to izbrisat u 1 dan. Dobio je uvjetnu 1 dan. Policiju nisam zvala ja nego moja mama. To je stan od familije ali oni ne zive u tom stanu, a niti se na mene ljute.

Ažurirano

Pardon uvjetnu 1 godinu, ali djete smije viđat.

Opalio mi je 3 šamara to se dogodilo jer je bio pijan i probudio me zatim sam ja probudila njega i rekla sad neces ni ti spavat, kaze da mu je zao, odkud da ja znam jel je ili nije.

Da, sigurno mu je žao sad kad je trijezan, ali je isto tako gotovo sigurno da će to ponoviti u sličnim okolnostima - kada ponovo bude pijan.

Prestanite samu sebe zavaravati da neće. I na bazi toga razmislite o budućem odnosu.

Mene interesira kako ja mogu naknadno traziti zabranu pristupa, posto mi je policija, (kada je dosla nakon mog poziva zbog napada muza) rekla da ce me se zvat ali je sutkinja je odlucila da nije potrebno posto je suprug priznao sve iz zapisnika, osim što nije iznesena činjenica da je svada inicirana zbog pitanja droge(koju je moj suprug donio u kucu)

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija