zvons objavljeno: 3. prosinac 2015. objavljeno: 3. prosinac 2015. (uređeno) Poštovani , Vlasnik sam stana na kojim je teretovnica , želim istu brisati. Teretovnica je od firme kojoj je 2005g pravomočnim rješenjm Trgovačkog suda zaključen stečajni postupak. Rješenjem stečajnog sudca iz 2005g neunovčena stečajna masa-novčane tražbine prenesene su vjerovnicima I i II isplatnog reda. Jedan od stečajnih vjerovnika uz odvjetnika nudi mi brisovno očitovanje pod uvjetom da najprije uplatim cjelokupan iznos teretovnice po rješenju stečajnog suda . Uplatu bih izvršio na osobni tekući račun stečanog vjerovnika (jednnog od 125) Zanima me dali je o pravno OK i dali će nadležni sud to prihvatiti i pozitvno riješiti . Da li je moguće položti predmetni iznos na mjerodavni sud , i po pozitivnom rješenju o skidanju tereta , prebaciti položeni iznos na tekući račun vjerovnika .. iz razloga da se izbjegne nesigurnost oko mojih novčanih sredstava. Veliko hvala svima koji će mi pomoći u rješavanju navedenog! uređeno: 3. prosinac 2015. od zvons nepravilni razmaci Citiraj
bovu odgovoreno: 3. prosinac 2015. odgovoreno: 3. prosinac 2015. informaciju dali možeš otvoriti sudski polog potraži u nadležnom sudu. ako odobre otvaranje sudskog pologa o tome moraš obvajest stečajnog upravitelja i tražiti brisovno očitovanje (pismeno preporučeno i sa povratnicom ). isplata tuđeg duga na privatni tekući račun nije po zakonu. zvons 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.