faca89 objavljeno: 8. prosinac 2015. objavljeno: 8. prosinac 2015. Pozdrav, dobio sam zabranu prilaska supruzi (zbog verbalnog nasilja) u trajanju od 30 dana. Kćerka ( 1 godinu ) je sa majkom kod zeninih roditelja. Zanima me kako mogu vidjeti kćer, pošto zeni ne smijem pristupiti na 50 metara a ni kontaktirati ju. Hvala! Citiraj
felixx odgovoreno: 8. prosinac 2015. odgovoreno: 8. prosinac 2015. Pozdrav, dobio sam zabranu prilaska supruzi (zbog verbalnog nasilja) u trajanju od 30 dana. Kćerka ( 1 godinu ) je sa majkom kod zeninih roditelja. Zanima me kako mogu vidjeti kćer, pošto zeni ne smijem pristupiti na 50 metara a ni kontaktirati ju. A vi ste u postupku rastave, ili što? Citiraj
faca89 odgovoreno: 8. prosinac 2015. Autor odgovoreno: 8. prosinac 2015. Nismo jos. U braku smo godinu dana. Navodno ona planira rastavu. Citiraj
felixx odgovoreno: 8. prosinac 2015. odgovoreno: 8. prosinac 2015. Nismo jos. U braku smo godinu dana. Navodno ona planira rastavu. Napiši iskreno: Je li bilo nekog ozbiljnijeg nasilja, prijetnji s tvoje strane? Ili je to bila tek svađa , a tebi zapravo nije jasno da te prijavila i još ishodila zabranu prilaska ? Citiraj
faca89 odgovoreno: 8. prosinac 2015. Autor odgovoreno: 8. prosinac 2015. Rekao bi da je vise kao montiranje meni. Citiraj
felixx odgovoreno: 8. prosinac 2015. odgovoreno: 8. prosinac 2015. Rekao bi da je vise kao montiranje meni. To znači da je tvoja supruga već dobila instrukcije kako da postupi u postupku razvoda. Pročitaj si pažljivo ovaj tekst: Diskriminacija očeva u postupku razvoda A možeš i ovo: Mit i istina o obiteljskom nasilju Iskoristi priliku i upoznaj se s tim kako funkcioniraju Centri za socijalnu skrb, sudovi , itd... Pogotovo će ti trebati kada te supruga odmah počela prijavljivati. Znači da je odlučila odmah ići na sigurno. Odmah kontaktiraj neku od udruga očeva i učlani se! Citiraj
faca89 odgovoreno: 8. prosinac 2015. Autor odgovoreno: 8. prosinac 2015. A ne znam nisam pametan. Imam zabranu do 01/16. Sada u 12 mjesecu kcerka mi slavi prvi rodendan. Zeni je sada kao zao i htjela bi da i ja prisustvujem rodendanu. Nisam siguran da joj mogu vjerovati i da mogu otici tamo bez brige da me ona nece prijaviti. Emocionalno mi je tesko., kcerka me voli, i ja volim nju. Fali mi jako. Pogotovo sto joj je rodendan a ide i Bozic i blagdani. Preko izvora sam cuo da ce zena vidjeti sa policijom smijem li ja doci. Na njenu rijec ne zelim ici jel nisam siguran da nije neka zamka i da nebi zavrsio ponovo u pritvoru. Citiraj
felixx odgovoreno: 8. prosinac 2015. odgovoreno: 8. prosinac 2015. Preko izvora sam cuo da ce zena vidjeti sa policijom smijem li ja doci. Na njenu rijec ne zelim ici jel nisam siguran da nije neka zamka i da nebi zavrsio ponovo u pritvoru. Moja preporuka je ne vjerovati , čak i ako bude dogovoren kakav kontakt doći u pratnji prijatelja ili rođaka - nikako sam. Pročitajte PP. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.