zaff03 objavljeno: 10. prosinac 2015. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2015. Poštovani, zanima me može li odvjetnik nakon što mu je već isplaćena odvjetnička nagrada u cijelosti za zastupanje u sporu, slati nove račune na ime troška koji je nastao ranije u istom sporu, ali za koji ranije nije ispostavio račun već se naknadno sjetio npr. za dopise u sporu iz 2010. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2015. može. plaćanje bez računa se ne računa (uplate ili davanje novca su dar za onog kom je novac uplaćen ili uručen). plaćanje po primitku računa je isplata za izvršenu uslugu. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2015. Ono što Bovu želi reći jeste sljedeće - imate li papir (račun, sporazum ili nešto drugo) na kojem stoji da su odvjetniku plaćene sve usluge? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zaff03 odgovoreno: 10. prosinac 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2015. Imam,svi racuni za troskove zastupanja su uredno placeni,nije bilo nikakvog placanja na ruke ili darovanja. Ovo sto on meni sada zeli naplatiti su dopisi o obavijesti o potrebi placanja, odnosno zeli mi naplatiti to sto mi je uopce izdao racun o troskovima (koji su vec placeni) Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2015. Nemojte duplirati teme, jer je isto protivno pravilima Foruma. Nastavite ovdje, gdje vam je Bovu već dao sugestiju, s kojom se, obzirom na to što vam želi naplatiti - slažem. Temu zaključavam. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave