sendvic objavljeno: 16. prosinac 2015. objavljeno: 16. prosinac 2015. zdravo, na godišnjem sam odmoru do 1.1.16 sa zadnjim danom godišnjeg 31.12.15. namjeravam dati otkaz, u ugovoru mi piše: "Ovaj ugovor se može redovito otkazati uz otkazni rok od 8 (osam) dana". mene zanima: -ako sada dam otkaz (dok sam na godišnjem), hoće li mi se taj otkazni rok uračunavati kao dio godišnjeg ili ću morati nakon godišnjeg u siječnju odraditi tih osam dana otkaznog roka? - dali se tih 8 dana otkaznog roka odnosi na 8 radnih dana ili 8 običnih dana? hvala na odgovorima i mišljenjima. Citiraj
G-man odgovoreno: 17. prosinac 2015. odgovoreno: 17. prosinac 2015. 1. Čl. 121. st. 5. - "Otkazni rok teče za vrijeme godišnjeg odmora, plaćenog dopusta te razdoblja privremene nesposobnost za rad radnika kojeg je poslodavac u otkaznom roku oslobodio obveze rada, osim ako kolektivnim ugovorom, pravilnikom o radu ili ugovorom o radu nije drukčije uređeno." 2. Obzirom ste ugovorili zbilja neobično trajanje otkaznog roka (određuje se po tjednima), po mom mišljenju radilo bi se o radnim danima. Ali, to je samo moje mišljenje. Citiraj
sendvic odgovoreno: 17. prosinac 2015. Autor odgovoreno: 17. prosinac 2015. hvala na odgovoru Gman Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.