domba66 objavljeno: 17. prosinac 2015. Dijeli objavljeno: 17. prosinac 2015. Dobio sam obavijest o počinjenom prekršaju jer sam prešao preko crvenog svjetla (pješke). Jeli se moze zaliti na to (iako mi je gospon policajac reko da mogu) ili samo na prekršajni nalog? hvala na pomoći unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 17. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2015. Kad dođe PN onda žalba na njega.Ako sud da ukor a naplati pune troškove bit će skuplje od sada plaćene 1/2 kazne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 17. prosinac 2015. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2015. Kod takvih prekršaja najviše se isplati plaćanje 1/2 kazne po toj obavijesti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.