Jump to content

Hitno pomoc.....


saniy30

Preporučene objave

Ukratko cu probati objasniti, gradska firma Privreda D.O.o. na zemlji koju posjedujem trazi me pravo sluznosti, nepotpunim izvlastenjem citiram naslov iz projekta "izgradnja kolektora novoplanirane dionice kanalizacijske mreze"vlasnik sam zemlje 4 godine kad sam kupovao zemlju kupio sam je pod gradjevinsko zemljiste naravno bez ucrtane ikakve kanalizacije ili bilo sta slicno, ali u medjuvremenu su gradske vlasti zemlju pretvorile u oranicu, kako sam kupio zapustenu zemlju koja je bila zarasla kao dzungla morao sam istu ocistiti od raslinja i smeca koje su godinama bacali ljudi, u jednom trenutku firma koja je vrsila uslugu ciscenja i odvoza pronalaze saht koji je tocno na sredini parcele naravno kanalizacijski, zatim sam se malo raspitao kod susjeda koji zive u blizini i oni su mi svi rekli istu stvar, da je kolektor bespravno izgradjen 1998 godine.....Sto da radim??Osim prava na naknadu za izvlastenje imam li pravo traziti naknadu za bespravnu gradnju na mojoj zemlji za koristenje ove 4 godine koliko sam vlasnik??Molim vas pomozite neznam vise sto da napravim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

.Sto da radim??Osim prava na naknadu za izvlastenje imam li pravo traziti naknadu za bespravnu gradnju na mojoj zemlji za koristenje ove 4 godine koliko sam vlasnik??Molim vas pomozite neznam vise sto da napravim.

 

traži raskid ugovora zbog pravnih nedostataka.

kupio si građevinsko zemljište a ne oranicu. od strane prodavatelja nisi obavješten o postojanju kanalizacije na kupljenij čestici (koja prolazi sredinom kupljene parcele pa se ista nemože koristiti za namjenu zbog čega je kupljena). da si obavješten o postojanju kanalizacije predpostavljam da nebi kupio to zemljište.

prešutio je činjenice koje su mu bile poznate.

angažiraj odvjetnika. ako dobiješ spora imaš pravo na povrat troškova (ako ih tražiš).

predhodno prodavatelju uputiti poziv za otklanjanje pravnih nedostataka ili mirno rješenje spora (pismeno preporučeno i sa povratnicom)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija