princeze objavljeno: 26. prosinac 2015. objavljeno: 26. prosinac 2015. Poštovani, dali se darovnim ugovorom za auto može darivat i polica autoosiguranja? Citiraj
Matrix odgovoreno: 26. prosinac 2015. odgovoreno: 26. prosinac 2015. polica autoosiguranja? citirano je u biti ugovor koji svoje učinke proteže na ugovorne strane,glede čega se postavlja pitanje kako da svoj ugovorno pravni položaj darujete bez pristanka druge ugovorne stranke. Citiraj
Jenifer Jelić Mikelić odgovoreno: 19. siječanj 2016. odgovoreno: 19. siječanj 2016. dobar dan radi se o situaciji da sam sklopila darovni ugovor sa osobom X tj ona je meni darovala auto i to sam odnila na poreznu 2013. godine . zatim se dogodila takva situacija eto nezgodna situacija selidbe postanarstvo itd i zagubila sam ugovor original. a auto je bija u mene fizicki. imam kopiju darovnog ali su mi na policiji rekli da vazi i kopija al in je potreban orginalni pecat i potpis od porezne no na poreznoj kad sam bila posto je imala samo i ona opiran potpis i pecat rekla da mi ne moze to potpisat i pecatirat orginalno. a kad sam u biljeznika bila rekla mi je radnica da oni davaju nanovo ugovore samo osobi koja je darovala a ne koja je darovana. ao tko je imao istu il slicnu situaciju ili cak se potpuno razumi u ove stvari volila bi da odgovori i pomogne. jer auto je u mene lezi vec 2 godine triba ga registrirat a i imam kluceve kopiju ugovora... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.