Jump to content

Dnevna parkirališna karta - Zagreb


freakzoid

Preporučene objave

Poštovani,

 

dobio sam jučer kaznu za parking (2.zona) u 7:48, a naplata počinje od 7:00. Budući da u Autoklubu broj 760 od 4.12.2015. piše da su kazne za parking protuzakonite interesira me ima li netko primjer prigovora za dnevnu kartu Zagrebparkingu. Pravni savjetnik Auto kluba - Eduard Geber navodi da nadzor parking tvrtki Ministarstvo gospodarstva ne provodi zbog odluke Ustavnog suda nego zbog sumnje u kršenje Zakona o zaštiti potrošača - članak 32. Hrvatska udruga za zaštitu potrošača predlaže da se samo plati vrijeme provedeno na parkingu i uloži prigovor zbog dnevne karte.

 

Molim vaša mišljenja!

 

LP!

 

P.s. Ako kome treba mogu slikati cijeli članak iz Auto kluba i poslati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam ni mogao produžiti vrijeme parkiranja budući da je 1.1. bio praznik,a novo tarifno razdoblje kreće od 07:00h 2.1.. Uostalom jel postoji pravna razlika izmedju započetog parkiranja i produženja karte. Što ako ja u ulici Pere Perića platim sat parkiranja, prije kraja odvezem u ulicu Marka Matica koja je isto u 2. zoni i propustim platit novi sat. Jel se to onda računa kao produženje parkinga ili započeti sat?

 

Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija