masaimedo objavljeno: 9. siječanj 2016. objavljeno: 9. siječanj 2016. Pozdrav ! Zanima me jedna informacija..nakon očeve smrti kao sudužnik u njegovovm kreditu dužna sam ga otplaćivati i sve to stoji ,ali problem je u tome šta je rata veca nego moja primanja i sad bi trebali napravit reprogram ali ja imam jos svoja dva kredita..i sad mene zanima dali ja kako mogu zakonski trazit pocek ovog kredita gdje sam suduznik dok ne otplatim svoja dva ? Hvala na odgovoru ! pozdrav!! Citiraj
G-man odgovoreno: 9. siječanj 2016. odgovoreno: 9. siječanj 2016. Možete zatražiti, ali i druga strana se s time mora složiti. Citiraj
bovu odgovoreno: 9. siječanj 2016. odgovoreno: 9. siječanj 2016. Pozdrav !Zanima me jedna informacija..nakon očeve smrti kao sudužnik u njegovovm kreditu dužna sam ga otplaćivati i sve to stoji ,ali problem je u tome šta je rata veca nego moja primanja i sad bi trebali napravit reprogram ali ja imam jos svoja dva kredita..i sad mene zanima dali ja kako mogu zakonski trazit pocek ovog kredita gdje sam suduznik dok ne otplatim svoja dva ? Hvala na odgovoru ! pozdrav!! dogovori sa bankom da plaćanje tvoja dva kredita traže ovrhom. ako dođe ovrha na sudužničke kredite njih ćeš morati plaćati prije svojih kredita. ako imaš imovine rješi se te imovine (zbog moguće ovrhe na imovinu). ili imovinu optereti fiducijom (u korist tvojih kredita). Citiraj
masaimedo odgovoreno: 9. siječanj 2016. Autor odgovoreno: 9. siječanj 2016. Uf,znaci nista od toga..oni ne zele suradjivat,blokada treba sjest svaki cas,a od imovine imam auto ( koji je riknuo ) i dio kuce koji sam naslijedila,a ova dva kredita sta imam nisu velika ( 6000 kn sve zajedno ) samo sam mislila da izbjegnem blokadu..ah,blokirani svijete her I come Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.