sale12 objavljeno: 10. siječanj 2016. Dijeli objavljeno: 10. siječanj 2016. (uređeno) Poštovanje trebam stručni pravi savjest vezano za susjedu iz osijeka koja pravi probleme meni i susjedu koji je isto u dvorištu. To je gradski stan od grada. evo pitanja: Prijavu podnosim zbog uznemirivanja mog mira i. Od kada sam sam preselio u gradski stan u Iiirsku 19 g-đa Ana me stalno uznemiruje i ne da mi mira, vrijeđa me i priča okolo netočne informacije i proširuje laž. Gđa Ana skroz galami napada ljude iz vodovoda koji dolaze očitat sat, i govori i kako ja kradem vodu što nije točno jel ja sam odvojen od njezinog sata i imam svoj sat i svoju potrošnju, kleveti i napade goste i svašta ima je rekla što nije točno te ih vrijeđa kad dođu u goste nama. Galami, psuje ljudima i ogovara, te baca klevetu. To se više ne može trpjeti te je zrela za ustanovu. jednostavno je nemoguće više trpjeti njezino ponašanje da nas ponižavah i vrijeđa mene i stanara Xxxxxx Xxxxxxxxxx . Preko ljeta prošle godine je lupala po mojim i stanarom Xxxxxxx po prozoru i ometala. Kome se treba obratiti i što se može poduze vezano za ovaj problem koji traje več dvije godine moli vas za hitan odgovor hvala uređeno: 10. siječanj 2016. od G-man osobni podaci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2016. Stan u kojem ona stanuje je gradski? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sale12 odgovoreno: 10. siječanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2016. Da taj stan je gradski i grad je vlasnik. jednostavno je nemoguće ovo izdržati trebam hitno odgovor što poduzeti hvala unaprjed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 10. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2016. Kada galami i vrijeđa nazvat policiju radi narušavanja javnog reda i mira. Što se tiče kleveta podnijet tužbu. Naravno da je upitno da li će bilo što djelovat na nju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 11. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2016. Uz navedeno, ja bih se na vašem mjestu obratio i nadležnom gradskom uredu i prijavio problem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 11. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2016. Ako prijavljujete problem gradskim službama ili Centru za socijalnu skrb, bolje bi bilo da to potpiše više osoba neposrednih svjedoka, a naglasak staviti ne samo na uznemiravanje nego i na psihičko stanje dotične osobe. Takva osoba može i za samu sebe biti opasna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.