Jump to content

Susjeda napada goste

sale12

Preporučene objave

Poštovanje

trebam stručni pravi savjest vezano za susjedu iz osijeka koja pravi probleme meni i susjedu koji je isto u dvorištu. To je gradski stan od grada.

evo pitanja:

Prijavu podnosim zbog uznemirivanja mog mira i. Od kada sam sam preselio u gradski stan u Iiirsku 19 g-đa Ana me stalno uznemiruje i ne da mi mira, vrijeđa me i priča okolo netočne informacije i proširuje laž.

Gđa Ana skroz galami napada ljude iz vodovoda koji dolaze očitat sat, i govori i kako ja kradem vodu što nije točno jel ja sam odvojen od njezinog sata i imam svoj sat i svoju potrošnju, kleveti i napade goste i svašta ima je rekla što nije točno te ih vrijeđa kad dođu u goste nama.

Galami, psuje ljudima i ogovara, te baca klevetu. To se više ne može trpjeti te je zrela za ustanovu.

jednostavno je nemoguće više trpjeti njezino ponašanje da nas ponižavah i vrijeđa mene i stanara Xxxxxx Xxxxxxxxxx .

Preko ljeta prošle godine je lupala po mojim i stanarom Xxxxxxx po prozoru i ometala.

Kome se treba obratiti i što se može poduze vezano za ovaj problem koji traje več dvije godine moli vas za hitan odgovor hvala

uređeno: od G-man
osobni podaci
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija