Fiumančica objavljeno: 15. siječanj 2016. Dijeli objavljeno: 15. siječanj 2016. Imam veliki problem i ne znam kako ga riješiti pa molim za savjet. Naime, naslijedila sam ruševnu starinu. Naknadno sam saznala da na 1/4 te kuće država ima zabilježbu jer je jedan od pokojnih vlasnika nakon teške bolesti smješten u dom za stare i nemoćne na teret države tj. preko centra za socijalnu skrb. Nakon njegove smrti zabilježba i dalje stoji. Zanima me kome se mogu obratiti za neke daljnje informacije? Voljela bih obnoviti kuću a ni to ne znam da li smijem. Ne znam ni kako stvari stoje u slučaju da želim dignuti hipoteku ili prodati kuću?! Najviše me čudi jer od strane države me nitko nije kontaktirao nakon smrti tog rođaka i nitko me nije obavijestio o nikakvim potraživanjima. Unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 15. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2016. Pitajte u županijskom uredu za raspolaganje državnom imovinom, ili u pravnoj službi Centra za socijalnu skrb. Neka vas oni upute kamo dalje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.