tinche666 objavljeno: 18. siječanj 2016. Dijeli objavljeno: 18. siječanj 2016. Trećina kuće je na mom imenu, dali drugi naslednik ima pravo da me natera da prodam svoj deo ili ne. Pošto ja neželim ni da prodam svoj deo, a ni da kupim ostalo, ja želim da zadržim što je moje,a inače kuću je moguće razdeliti. I imam li pravo da na svom delu imovine izvršim renoviranje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 18. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2016. Natjerati direktno ne može, ali može inicirati postupak razvrgnuća suvlasničke zajednice, gdje postoji opasnost da se nekretnina proda na javnoj dražbi, pa dijelite novac. Ako možete napraviti dvije samostalne uporabne jedinice u kući, onda vam sugeriram etažiranje, pa svatko može da radi sa svojim dijelom što ga volja. Opet, ovo vrijedi pod pretpostavkom da i kod vas (u Republici Srbiji) vrijede identična pravila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tinche666 odgovoreno: 18. siječanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2016. Zahvaljujem se na brzom odgovoru ,i moram da vas pohvalim da ste jako ažurni sa odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 19. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2016. imam li pravo da na svom delu imovine izvršim renoviranje. pravno gledajući se radi o suvlasništvu,glede čega vi niste vlasnik-ca točno određenog dijela da bi sa sigurnošću mogli reći "renoviram i ulažem u svoje". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.