ivana333 objavljeno: 20. siječanj 2016. objavljeno: 20. siječanj 2016. Pozdrav! Razvedena sam,imamo troje djece a visinu alimentacije smo dogovorili prije 4 godine i sud je uvazio nas dogovor. Zanima me kako i gdje mogu traziti povecanje alimentacije te dal ima sanse da je sud poveca? Sada je alimentacija 1000kn po djetetu,ne zelim ispast nezahvalna,to je super i redovito placa,ali djeca su sad veca,u ono vrijeme jedno nije bilo ni u skoli a sad su svi skolarci plus jedno srednjoskolac i troskovi su veci a ja sam podstanar i ne izlazim na kraj nazalost...bivsi muz ima placu cca 8000kn,nema kredita i ima stan. Zahvaljujem na odgovoru! Citiraj
felixx odgovoreno: 20. siječanj 2016. odgovoreno: 20. siječanj 2016. Jeste li razgovarala s ocem djece o tome? Provode li djeca vrijems s njim,vikende, godišnje odmore, itd? Vi možete tražiti povećanje, ali alimentacija id po 1000 kn za troje djece nije baž mala, bez obzira na njegovu plaću. A neki bezobziran zahtjev za velikim povećanjem može izazvati svakakve nesuglasice i konflikt. Razmislite o svemu i porazgovarajte s njim. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.