Jump to content

imenik.hr=t.com=manipulacija


santolina

Preporučene objave

Na interentu tj imenik.hr objavjeni su naši podaci-telefonski broj i adresa bez našeg pristanka (Piše da svi korisnici pristaju preko T-coma na objavljivanje podataka???-nikakav pristanak nismo dali) Taj telefon je ugašen dulje od 2 godine i svejedno i dalje stoji sa adresom.

Poslali smo im neku poruku na koju ne odgovaraju a kontakt telefona za brziu i efikasniju uslugu (obostano zadovoljsto je misaona imenica-jer ovdje se radi o uzurpiranju privatnih podataka da bi se zarađovalo na reklamama) naravno nema-jer tko ce placati operatera na telefonu . Mislim da smo iskorišteni jer ponavljam : mi nikakav pristanak u startu nismo dali da naši podaci budu javno objavljeni na netu a ne mogu stupiti u kontakt s nikim da se to obriše jer je sve perfidno zamisljeno.

zahvaljujem na paznji tj citanju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

azop izvješće o radu za 2012 str. 24:

"Dio pritužbi građana koje je zaprimila Agencija odnosio se i na javno objavljivanje njihovog telefonskog broja na internetskoj stranici http://www.imenik.hr u svrhu objedinjavanja u jedinstvenom telefonskom imeniku. Nakon provedenog postupka utvrđeno je da građani nisu bili upoznati da društvo Imenik ima koncesiju za objavljivanje jedinstvenog telefonskog imenika koju mu je dodijelila agencija HAKOM kao i da velik broj građana nije bio upoznat sa zakonskom mogućnošću da njihovi osobni podaci ne budu objavljeni u jedinstvenom telefonskom imeniku. U takvim slučajevima Agencija je upoznala građane sa njihovim pravima i uputila da se s tim u vezi obrate operateru kod kojeg imaju sklopljen ugovor o pružanju telekomunikacijskih usluga, odnosno da kod operatera zatraže tajnost broja sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama."

 

Imate pravo i na uvid i promjenu osobnih podataka...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija