Jump to content

Fina i banke, nedostatak komunikacije


Nicoletta

Preporučene objave

Dobar dan,

Ovako. Imam jedan upit. Danas me nazove neka žena iz kreditnog ureda banke kojoj sam bila dužna određeni iznos i kaže mi da još dugujem 1630kn.

Što bi bilo sasvim u redu ali meni je FINA odblokirala moj tekući u 11mj. 2015. godine i od tada meni ništa ne uzimaju s plaće. Imam potvrdu od FINE koju sam danas podigla i platila da nisam nikome dužna ni kune. Ja odem u tu banku i pitam u čemu je stvar i pokažem im potvrdu. Čovjek na šalteru nazove ured naplate ona mu kaže da ja dugujem 1637kn, mislim 7kn gore dolje nema veze ali to nije ista informacija. Ja pitam kome ja to dugujem banki, odvjetniku koji je vodio moj predmet, javnom bilježniku nitko nema pojma. Već spomenuta žena iz kreditnog ureda mi je rekla da je to kao javni bilježnik onda nakon pet min. nije javni bilježnik dakle nema pojma. Odjel naplate nema pojma ponovno o čemu je rijeć. I na kraju meni čovjek sa šaltera kaže da će to istražit i da mi nekakav listić za prigovore. Mislim dakle.... Moj poslodavac koji je trebao biti obaviješten o tom dugu nije dobio nikakav dokument od banke ili od odvjetnika da mi raspodjeli sredstva, ja još manje, FINA o tome nema pojma. Pa ako je to pod istim predmetom ovrhe ili mi nisu trebali odblokirati račun ili su mi od 11mj. trebali već uzeti te pare. Pa banka FINI nalaže kako će po kojem redu nešto naplatiti. Ne razumijem. Ima li netko tko to razumije da mi to malo pojasni?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
Šta reći,kad ni onaj ko potražuje"navodni "dug,nezna o čemu se radi.

 

Ma ja pretpostavljam da je odjel naplate te banke dao krivu informaciju FINI o iznosu mog duga i tih 1630 ili 1637 kn je ostatak koji oni nisu pod tim predmetom ovrhe njima prikazali i sada je frka. Ali mi nitko to neće priznati. Da mi lijepo kažu eto mi zeznuli platite nam to u nekakvim ratama po 500,600 kn nema problema nego mi pokušavaju mazat oči i okriviti mene za njihov propust. A ja sam sama u 11mj. nazvala banku i pitala kako to da je meni odblokiran račun i što oni na to kažu. 3mj. su čekali da se oglase????

Pa to je naprosto nesposobno, da ja tako obavljam svoj posao... Pa bila bi na burzi u roku 5min. , a imam dosta liberalnog šefa hehe. A ništa odvjetnik i gotovo pa da vidimo što mi je dalje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija