Jump to content

Zabrana b kategorije- izrada bih vozacke?


goca1951

Preporučene objave

Prekršajni sud mi po drugi put pokušava uručiti II.stupanjsku odluku. Njen sadržaj i nije poznat,naravno. Kakve posljedice proistječu iz neprimanja tog pismena? Hoće li se ista presuda ,kakva god ona bila postaviti na oglasnu ploču suda i kada ili će se pokušati osobna dostava putem policije? Ne bih je primio..vjerujem da je I.st.odluka potvrđena, a tu je i zabrana upravljanja...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prekršaj je počinjen 16.11.2011., žalba II.st prek.sudu negdje 05/2013..i unatrag mjesec dana pokušavaju dostaviti tu II.st.presudu..pretpostavljam da je to, jer dolazi iz pošte I.st.prek.suda, a novo ništa sa tog područja nemam... Zastara bi bila 16.11.2015.? Ali je vjerojatno to riješeno u roku, makar i antidatirano.. Znači li to da od zastare nema ništa? Pogotovo izvršenja..ukoliko ga ima(zabrana upr)..jer još treba TRI godine, ili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma znam da je još i to 3 godine... Kad bi MUP moogao poslati tu obavijest o zabrani upr? Po praksi i iz iskustva pitam... A kako to uručuju..poštom ili "pješice"..a ako to ne želim, jel i to ide na e-ploču? Pa kako to sve izbjeći.... A možda me i čeka uvažena žalba i predmet vraćen na I.st.post ili sam osloboođen..Jel bi to moglo biti moguće? To bi bilo dobro...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo novih informacija sa "terena". Ipak je II.st prekr.sud potvrdio presudu...uhh,..saznao putem prijatelja. Kaže druge dostave neće biti, ide na e-ploču i MUP-u radi provedbe (6 mj.zabrane). Mogu li to s MUP-om prolongirati uz med.dokumentaciju, na žalost jaku, na neko vrijeme? MOže lise tih 6 mj. "oduzeti" 3 sada, pa 3 npr. u "II rati" za nekoliko mjeseci zbog potrebe putovanja na liječenje, specijalističke preglede isl? Može li "netko"iz MUP-a da to ne sprovede, da to tamo negdje "zaspi"? I bili su precizni..računaju oduzimanje vd na 8 dana, pa tako nije 6 mj, nego 5 i 22 dana.. hvala im od srca!

Vrlo teško to podnijeti, vozač 20 godina, prvi "pad" i sad ajd nemoj vozit pola godine, a svaki dan prijeđeš 50-100 km..... Ako me vozaju drugi (susjed, prijatelj i sll) to se u današnje vrijeme plaća.. A i slušaju sve, gledaju, u toku, su..nahrani ih, napij, ne pričaj, ne budi dugo..žurim...pa znašš ovo, ono..danas ću ti pomoći, ali daj vidi s nekim drugim... eee, to će biti odgovori, a i problemi. A ako vozim pa me uhvate? Ma znam, +12 mj još najmanje...:zao:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija