Marina Grbeša objavljeno: 2. veljača 2016. Dijeli objavljeno: 2. veljača 2016. (uređeno) Idem na glavnu raspravu u osporavanju oporuke.Zašto nismo dobili očitovanje u vezi čega je rasprava?Na pripremnom ročištu,prije 6 mj. sud nije htio uzeti moje ponuđene dokaze.Dali ih sada mora uzeti?S obzirom da ništa nije navedeno,neznam šta će se događati?Piše da se vrši:izvođenje dokaza,valjda onih radnji koje je sud odredio.Kada se u pravilu uzima iskaz mene i mojih svjedoka?Dali imam pravo na očitovanje grafologa i koliko dana? uređeno: 3. veljača 2016. od Matrix Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 3. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2016. Idem na glavnu raspravu u osporavanju oporuke.Zašto nismo dobili očitovanje u vezi čega je rasprava? Već ste sami odgovorili,rasprava je u pravnoj stvari pobijanja oporuke. Na pripremnom ročištu,prije 6 mj. sud nije htio uzeti moje ponuđene dokaze.Dali ih sada mora uzeti Na pripremnom ročištu predlažete dokaze koji će se izvoditi na glavnoj raspravi. Piše dase vrši:izvođenje dokaza,valjda onih radnji koje je sud odredio onih koje su stranke u postupku predložile. Dali imam pravo na očitovanje grafologa i koliko dana? Jel mislite na nalaz i mišljenje vještaka kojeg je kao dokaz predložila suprotna strana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fanika odgovoreno: 13. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 13. veljača 2016. Već ste sami odgovorili,rasprava je u pravnoj stvari pobijanja oporuke. Na pripremnom ročištu predlažete dokaze koji će se izvoditi na glavnoj raspravi. onih koje su stranke u postupku predložile. Jel mislite na nalaz i mišljenje vještaka kojeg je kao dokaz predložila suprotna strana. Na glavnu raspravu me nisu ni pozvali ni saslušali, samo moje svjedoke i moj odvjetnik je bio. U roku 30 dana donijeli rješenje. pitanje "da li je sud trebao i mene pozvati saslušati" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 13. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 13. veljača 2016. @ fanika Jeste li predlagali saslušanje sebe kao stranke kao dokazni prijedlog u postupku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.