sixcars objavljeno: 3. veljača 2016. Dijeli objavljeno: 3. veljača 2016. 2004.god.prodajem staru drvenu brodicu(5,46m)koju sam naslijedio od oca.Sklopio sam kupoprodajni ugovor,dao papire... Od prošle godine počinju mi dolaziti lučke naknade na očevo ime.Žalim se ministarstvu,a oni javljaju da se brodica i dalje vodi na mom ocu.Očito da ga novi vlasnik sve ove godine nije prebacio na svoje ime. PROBLEM:izgubio sam kupoprodajni i nemam pojma kako se zvao kupac. Što mi je činiti? Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 3. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2016. Sjećate li se gdje ste ovjeravali potpise na ugovoru,pred kojim javnim bilježnikom. Ako vam je poznata navedena činjenica,pokušajte kod javnog bilježnika provjeriti s kim ste sklopili kupoprodaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sixcars odgovoreno: 3. veljača 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2016. nema više tog bilježnika,a u poreznoj kažu da da primjerak kupoprodajnog od bilježnika čuvaju najviše dvije godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.