Jump to content

Doprinosi za mlađe od 30 godina - HITNO MOLIM POMOĆ


nefertiti1

Preporučene objave

Dakle, prema Zakonu o doprinosima poslodavac za mlađe od 30 godina ima pravo na 5 godina olakšica na doprinose (ako se ne varam treba plaćati samo mirovinsko, poreze i prireze) ukoliko je zaposlio radnika na neodređeno vrijeme.

 

Planiram otvoriti jednostavno trgovačko društvo i zaposliti samu sebe na puno radno vrijeme. Imam 23 godine. Da li sam ja oslobođena također plaćanja tog dijela doprinosa na plaću za samu sebe?

 

Zovem poreznu na sve strane već 2 dana i nikoga ne mogu dobiti. Na centrali i informacija su mi rekli da oni ništa ne znaju :baba::baba:. Poslala sam i upit, a odgovora također nema.

 

Hitno mi treba pomoć jer sam zatražila poticaje sa burze i sad kada moram prepraviti troškovnik nisam sigurna koliko da stavim iznos doprinosa koje namjeravam pokriti sa sredstvima. Iskreno, nisam niti znala za taj zakon, ali su mi na burzi rekli da provjerim. Prijaviti ću sebe na 4000,00 kn neto plaće.

 

 

Unaprijed puno hvala na svakoj informaciji!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija