skinn3r objavljeno: 12. veljača 2016. Dijeli objavljeno: 12. veljača 2016. Situacija s skrbništvom. Znači od cure mama je skrbnik svome bratu, koji je u umobolnici. On nema poslovnu sposobnost, koja je prebačena na njenu mamu. E sad, navodno postoji papir koji kaže (od socijalne) da mi moramo njemu platit fixni mjesečni iznos tamo gdje je, kao rentu za stan. Mi isto tako nemamo ništa na papiru (rečeno nam je od nje, radi socijalne). Sad kako ja mislim da je to sve njesra, a ja sam platio i porez na taj stan i uredio ga i plaćam mjesečnu rentu (koju mislim da uopće ne bi trebao plaćat) ako ima neko da mi objasni koje su tu mogućnosti i da li je ta socijalna takav bauk? Jer ovako ja sam sve platio a nemam ništa na papiru osim njene riječi da neće izbacivati nikoga iz stana (a ne vjerujem joj), a ona mi se prijeti da ne idem na socijalnu jer će uzeti stan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.