Jump to content

Promjena prebivališta HZZ

Preporučene objave

objavljeno:

Poštovani, zamolio bih Vas za informaciju vezanu uz promjenu prebivališta, odnosno jesam li kao nezaposlena osoba prijavljena na Hrvatski zavod za zapošljavanje dužan u slučaju promjene prebivališta o istoj obavijestiti područni ured Hzz. Naime, radi se o naknadi troškova prijevoza za vrijeme stručnog osposobljavanja. Kako sam se ja prijavio na HZZ po završetku fakulteta s tadašnjim podacima te se u međuvremenu preselio podaci na zavodu su ostali. Započevši stručno osposobljavanje i primitkom prve naknade ustanovio sam da naknada troška prijevoza ne odgovara stvarnoj. E sad, jasno je da u slučaju početka programa stručnog osposobljavanja promjenom adrese više niste u mogućnosti ostvariti eventualnu naknadu troškova, ali ovdje se radi o tome da sam ja adresu promijenio iz osobnih razloga prije stručnog osposobljavanja i sam ugovor sklopljenim između poslodavca i mene glasi na moju trenutnu adresu. Na moj upit o ovom problemu sluzbenica HZZ-a obavjestila me da sam ih bio dužan obavijestiti o promjeni adrese i da nemam pravo na naknadu troškova. Znači, bez obzira na to što je na ugovoru moja trenutna adresa i to što su mi rješenja slali na trenutnu adresu,po njima ja nemam pravo na naknadu troškova. Zamolio bih Vas da mi odgovorite na ovaj problem.

Pozdrav

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija