Jump to content

Hipoteka


bluegs

Preporučene objave

poštovani, uzimao bi stambeni kredit za izgradnju kuće. Te me iz banke traže hipoteku,. Imam kuću koja nije gruntovno upisana zbog nekog spora,te nije legalizirana.. da li se takva kuća može ponuditi kao hipoteka i da li se danas sutra hipoteka s te kuće može prebaciti na novo izgrađenu kuću? također imam poslovni prostor u jednoj stambeno poslovnoj zgradi(urednih papira) te da li se to može ponuditi za hipoteku?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Može se ponuditi nešto drugo za hipoteku, ali banka ti neće htjeti nešto s teretom ili u sporu. Poslovni prostor je ok, ako odgovara vrijednosti, tj. iznosu kredita. Kasnije se (po okončanju gradnje), hipoteka može i prebaciti s poslovnog prostora na kuću, ako se tako dogovori s bankom.

 

Najbolje da izvadiš papire od svih tih nekretnina i vidiš s osobnim bankarom što bi mogli uzeti u obzir i koji bi ti bio postupak (prebacivanje hipoteke bi vjerojatno naplatili).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija