malibrzi10 objavljeno: 20. veljača 2016. Dijeli objavljeno: 20. veljača 2016. Pozdrav prijatelj mi ima problema sa jednim natječajem za posao pa pitam ako tko zna dali je u pravu. U natječaju je pisalo Uz prijavu dostaviti -životopis i ostale papire sve je dostavio što je traženo,osim što prijavu nije napisao na poseban papir nego je istu napisao na omotnici a ostale papire stavio u omotnicu. Na omotnicu je napisao Prijava za natječaj (ime poduzeća) adresa poduzeća, javljam se za posao zavarivača Sada ga zanima dali pravno to može proći ili ne ako nije to napisao na poseban papir i stavio u omotnicu. Po meni je logično ako piše uz prijavu dostaviti sljedeću dokumentaciju,znači da je prijava na omotnici a dokumentacija unutra. Hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 21. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2016. Ne bi smjelo biti problema sa ovime. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijaz odgovoreno: 9. rujan 2016. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2016. Poštovani, Potreba mi je pomoć, Da li vam je poznato, ako jedna profesorica odlazi na bolovanje, te ona u toj školi ima puno radno vrijeme na temelju satnice od 36 sati+2 sata razredništva+2 školski klub +godine staža. Zanima me dali osoba koja nju mijenja automatski preuzima ostale van nastavne aktivnosti naravno osim naknade za radni staž. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zagrebsplit odgovoreno: 24. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2017. Ja tu ne odgovaram niti komentiram već me nešto drugo zanima. Kada neka javna ustanova objavi natječaj za primitak u radni odnos ili na stručno usavršavanje ili specijalizacije...itd i ako su svi kandidati udovoljavali uvjetima, može li ustanova djelomično poništiti natječaj BEZ da navodi obrazloženje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.