Jump to content

Probni rad hrvatska posta

19tin94

Preporučene objave

Potpisao sam ugovor sa hrvatskom postom na probni rad od 3 mjeseca sa ugovorom na odredeno nakon 6 mjeseci odradio sam skoro 3 mjeseca jos mi par dana fali totalno sam neupucen i ne znam sta znaci ni probni rad nit nista molio bi vas da mi pomognete totalno sam neupuceen ne znam sta iza tih 3 mjeseca nit iza 6 mjeseci?

Dijeli na drugim stranicama

Potpisao sam ugovor sa hrvatskom postom na probni rad od 3 mjeseca sa ugovorom na odredeno nakon 6 mjeseci odradio sam skoro 3 mjeseca jos mi par dana fali totalno sam neupucen i ne znam sta znaci ni probni rad nit nista molio bi vas da mi pomognete totalno sam neupuceen ne znam sta iza tih 3 mjeseca nit iza 6 mjeseci?

Zakon o radu „N.N.“ 149/09 i 61/11 u odredbama članka 35. propisuje: „Prilikom sklapanja ugovora o radu može se ugovoriti probni rad.“

Probni rad može biti predmet ugovora o radu na neodređeno i na određeno vrijeme.

Svrha probnoga rada je provjera stručnih i drugih radnih sposobnosti, radnika koje se zahtijevaju od njega na radnom mjestu u obavljanju poslova i radnih zadataka zbog kojih je radni odnos zasnovan.

uređeno: od G-man
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija