Jump to content

Natjecaj za posao

pravniproblemi

Preporučene objave

Prije par mjeseci sam se prijavio na natjecaj za posao, za dva radna mjesta. Za prvi, visi, sam odbijen, jer je primljen netko sa vise iskustva. Ali tokom razgovora, nakon prvotnog testiranja te prvog intervjua, gdje sam briljirao, su me pitali zelim li raditi na nizoj poziciji. Rijeci osobe koja je vrsila ispitivanje: "ostavili ste odlican dojam, ne bi vas htjeli izgubiti kao posloprimca". Naravno, odgovorio sam pozitivno. Nakon tog razgovora bili smo u kontaktu jos dva puta u kojem, po temama, bi se reklo da sam dobio posao(radno vrijeme, placa itd.). Zadovoljio sam sve uvjete natjecaja te usao u najuzi krug, pitali me brojeve proslih poslodavaca, koje sam poslao(osobno razgovarao sa njima te mi rekli da ce mi dati odlicne preporuke), nakon toga je ostalo samo lijecnicka svjedodzba, da bi danas dobio kratak mail u kojem se ne navodi razlog, vec da nisam zadovoljio uvjete. Sto raditi dalje, radi se od drzavnoj tvrtki, ne sluzbi, koji se zakoni odnose na radne uvjete i zaposljavanje u tvrtkama? Molim vas pomozite, hitno! HVALA

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija