Jump to content

Samovolja poslodavca

Homer82

Preporučene objave

Bok ljudi,

Necu puno duljiti, naime, na poslu me napao jedan kolega i prijetio mi se. Ja sam poslao mail direktoru firme i tehnickom direktoru te voditelju odjela da razgovaraju sa tom osobom i daju mi neki savjet kako dalje. Na napad te osobe ja sam samo izjavio da ne zelim razgovarati tako i udaljio se. Danas su mi urucili donesenu odluku o opomeni pred otkaz jer sam sudjelovao u sukobu na radnom mjestu. Moram potpisati da sam primio dokument, koji je vec ionako na snazi i odluka je donesena. Bojim se ne potpisati isto jer neznam kakve ce biti sankcije, a bez posla nemogu ostati.

Dijeli na drugim stranicama

To što ćete potpisati primitak opomene, ne znači da se s opomenom i slažete. Poslodavcu možete uputiti zahtjev za zaštitu prava (obavezno pisano, s povratnicom) u kojem ćete navesti zašto se s opomenom ne slažete i tražiti da se ista opozove. S obzirom da se vrlo lako možete naći u sličnoj situaciji, mislim da bi ovo svakako trebali napraviti, kako bi se imali na što pozvati drugi put.

uređeno: od G-man
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija