Jump to content

novi pravni specijalistički PDS na ekonomiji


zorko

Preporučene objave

Raspisan je natječaj za novi specijalistički postdiplomski studij na ekonomiji " Pravni i ekonomski okviri u poslovanju EU", pored ostalih smjerova koji nisu pravni.

Studi je organizirani kao poslijediplomski specijalistički studiji u trajanju od dva i tri semestra, a nakon uspješnog završetka i obrane magistarskog rada stječe se zvanje magistar specijalist struke.DETALJNE INFORMACIJE MOGU SE NAĆI NA INTERNETU - www.efzg.hr ili dobiti u Referadi za poslijediplomske studije i doktorate soba 1(telefoni : 01/ 238 32 88 i 01/ 238 32 18). Prijave se primaju osobno u referadi za pds i doktorate ili poštom (preporučeno) do 31. listopada 2006. godine na adresu: EKONOMSKI FAKULTET ZAGREB (prijava za PDS)10000 ZAGREB Kennedyjev trg 6

 

Uvjeti

 

Na ovaj specijalistički poslijediplomski studij usklađen sa zahtjevima bolonjskog procesa može se upisati osoba sa završenim četverogodišnjim sveučilišnim dodiplomskim studijem i prosječnom ocjenom 3,5 (u prosjek studija uračunavaju se ocjene iz ispita, seminarskih radova i diplomskog rada). Ukoliko student ima niži prosjek (ali ne niži od 3,00), treba priložiti preporuku dva sveučilišna profesora sa svog fakulteta. Student mora znati jedan od svjetskih jezika..

 

Studenti koji su diplomirali izvan Republike Hrvatske trebaju obaviti nostrifikaciju svoje diplome u RH i uz materijale prijave priložiti rješenje o nostrifikaciji.

 

Studenti koji nemaju ZAVRŠEN ekonomski studij tj. nemaju diplomu diplomirani ekonomist obvezni su prije upisa u II. semestar položiti predmete “Mikroekonomija ” i “MakroekonomijA”. STUDENTI ĆE POLOŽITI I 2 STRUČNA PREDMETA KOJA ODREDI SVAKI POSLIJEDIPLOMSKI STUDIJ KAO PREDUVET ZA PRAĆENJE SVOG PROGRAMA. STUDENTI KOJI SU DIPLOMIRALI EKONOMIJU ALI MIJENJAJU PODRUČJE TAKOĐER SU OBVEZNICI POLAGANJA STRUČNIH PREDMETA (ako nisu polagali na dodiplomskom te stručne predmete).

Za ove predmete Fakultet će organizirati predavanja od po 25 sati za svaki . Ova predavanja održavat će se u toku četiri tjedna (u takozvanom nultom semestru) u popodnevnim satima od 16,00 – 21,00 sati i subotom ujutro od 9,00-14,00.

 

Predavanja i polaganje ispita za ove predmete obavit će se o trošku kandidata uz plaćanje naknade (kunsku protuvrijednost od 200 € po pojedinom predmetu, ).

 

Studiji će se otvoriti ako bude 25 upisanih studenata.

 

Cjelovit program studija sa popisom literature studenti će dobiti prilikom upisa svog programa.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Specijalistički postdiplomski studij na ekonomiji " Pravni i ekonomski okviri u poslovanju EU" traje dva semestra jedna godina. ( MBA smjer traje 3 semestra).

Cijena je 3.000 eura po semestru dakle 6.000 eura.

 

Rok za redovni završetak studija računa se od datuma početka predavanja studija do predaje magistarskog rada na ocjenu, ukupno 6 semestara

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija