Jump to content

Alimentacija...zalba...razuman rok?


xara

Preporučene objave

" Kolaju " vec skoro dvije godine. Kolegici iz Zagreba za pravomocno rjesenje s kim ce dijete zivjeti trebalo 10 mjeseci jer se bivsi zalio. Isto je iz Zagreba poslano u jednu manju sredinu i opet je trebalo 10 mjeseci. Vidjet cemo sta ce novi ministar poduzeti jer je najavio placeni prekovremeni rad sudaca ali opet, u novinama pisu da se proracun ministarstva smanjuje pa je pitanje hoce li biti sta od toga.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Razumijem i znam, iako bit će brže da ode negdje drugdje, nego da ostane u ZG.

 

Vidjet cemo sta ce novi ministar poduzeti jer je najavio placeni prekovremeni rad sudaca ali opet, u novinama pisu da se proracun ministarstva smanjuje pa je pitanje hoce li biti sta od toga.....

 

Ove godine takvo što ne očekujem, a pitanje je zapravo hoće li se naći novaca za isto i u naredne 3 godine. Prekovremeni rad ili nova zapošljavanja, na kraju vam dođe na isto - sve je stvar novca. Kojeg trenutno nema niti ima naznaka da će u bliskoj budućnosti "cvasti ruže". Pa država je dužna za obrane ex offo u kaznenim postupcima sa godišnjim zakašnjenjem.

 

I dalje smatram da je bolje i dugoročnije rješenje poraditi na postupovnim zakonima, ali ne onako kozmetički, već i malo radikalnije. Uz jasno, detekciju unutar sustava onih koji mogu i onih koji ne mogu. Mi smo u "reformi pravosuđa" od završetka rata, a što realno imamo od toga? Problem je što svaka nova vlast ima "naočale" kojima vidi samo naredne 4 godine, sve dalje je mutno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija