Antun Becir objavljeno: 8. ožujak 2016. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2016. Poštovani, Nedavno je moj susjed prešao granice njegove čest zemlje i sa svojom termo fasadom kuće naslonio se na moje stepenice u dužini cca 10 m i širini cca 10 cm. Za toliku dužinu i širinu su smanjene stepenice u mom vlasništvu.Termo fasada je izvedena bez moje suglasnosti, Nemam namjeru tražiti da digne gore rečenu fasadu ali se želim zaštititi od daljnjih negativnih posljedica na moje vlasništvo. Zahvaljujem na komentaru i savjetu. Antun Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 10. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2016. Takav zahvat susjeda bi se mogao okarakterisati kao smetanje posjeda,no budući da Vama nije u interesu uspostava prijašnjeg stanja(tako ste se izjasnili),nevidim na koju daljnju zaštitu mislite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Antun Becir odgovoreno: 10. ožujak 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2016. Hvala za komentar. Mislim na to da onemogućim susjeda ili njegove nasljednike da prisvoji dio mojih stepenica !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.