Valentino Ciglarić objavljeno: 16. ožujak 2016. Dijeli objavljeno: 16. ožujak 2016. Poštovanje, Trebao bi par savjeta i pomoć. U firmi u kojoj radim,prijevoz za vlastite potrebe, na dostavi robe.Došlo do promijene vlasnika i smanjen je obujam posla. Te sam sad na godišnjem koji šef uvjetuje. Zanima me koliko godišnjeg imam pravo trošiti po svojoj volji? Drugo,do sad kad sam radi prekovremene koje nam nisu bile plaćene,pa se u roku tri godine nakupilo prekovremeni. U firmi postoji uređaj za elektronski zapis vremena koji smo proveli na poslu. Sad me zanima dal imam pravo tražiti evidenciju i naknadu tih prekovremenih? Hvala Vam na pomoći! LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2016. Daš zahtjev za isplatu za zadnje 3 godine pa kad odbiju podigneš tužbu i angažiraš vještaka da utvrdi broj i lovu.Nakon toga čekaš koju godinu da sud završi pa ako bude love u firmi (a i firme) bit će i naplate.U međuvremenu traži drugi posao. Trebao bi samo koristit godinji po svojem (ukoliko je moguće) ali radiš kod privatnika koji lako kaže ima viška ljudi a manjka posla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.