Agatha2050 objavljeno: 16. ožujak 2016. Dijeli objavljeno: 16. ožujak 2016. Dobar dan,moj slucaj je slijedeci: Udana sam Za stranca i zivim u inozemstvu.On ima jedno punoljetno dijete i mi smo se vjencali u rezimu odvojene imovine.U Italiji,gdje zivim,to znaci da je Nasa predbracna i bracna stecevina odvojena,te da u slucaju moje smrti supruznik i njegovi nasljednici (posto nemamo vlastite djece),ne nasljedjuju.Da li je Taj ugovor vazeci i Za imovinu u RH? Ili moram otici kod biljeznika? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 16. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2016. u slucaju moje smrti supruznik i njegovi nasljednici (posto nemamo vlastite djece),ne nasljedjuju.pa nebi se moglo reći da vas nenasljeđuje suprug. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Agatha2050 odgovoreno: 16. ožujak 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2016. Dobra vecer Matrix, s podijelom imovine na moju i njegovu koju smo potpisali tokom vjencanja,u Italiji moja imovina prije i ona stecena tokom braka ostaje moja.U slucaju smrti,kaze slijedece: odvajanje imovine ne dozvoljava nasljedjivanje supruznikove obiteljske grupe (slobodan prijevod,ali ne znam kako bih prevela gruppo familiare iliti family group).ali to je Italija,mene Zanima moja imovina u RH. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 16. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2016. U RH su nasljednici (izvan)bračni drug i djeca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.