Mesra objavljeno: 19. ožujak 2016. Dijeli objavljeno: 19. ožujak 2016. Oprostite mi ako sam objavila post pod pogresnom temom. Tek sam se registrirala i istrazujem sto sve ima na stranici i kako funkcionira. Postavila bih pitanje: osoba je dobila urucenje kazne (za posjedovanje droga) od 2 god., pobjegla iz zemlje i vratila se nakon 8 godina, medjutim uhicena je i zadrzana u Remetincu, bez da su mu bilo sto objasnili. Tjeralica nije postojala, policija spomenutu osobu nikada nije trazila. Moje je pitanje, ustvari, da li postoji zastara u tom slucaju? Ja se nekako nadam da je sve greska, no vjerojatno nije. Drugo je pitanje, moze li odvjetnik ikako u tom slucaju pomoci? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 19. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2016. Kada je presuda postala pravomoćnom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.